Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

Leirintäalueen turvallisuusopas

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 65 kpl

Hinta: 28,50
Määrä: kpl
Opas on selkeä perusteos, joka sisältää leirintäalueita koskevat keskeiset turvallisuusmääräykset ja ohjeet. Kyseiset määräykset ja ohjeet on koottu tähän oppaaseen helposti ymmärrettävässä muodossa. Havainnollinen kuvitus täydentää kokonaisuutta.

Turvallisuusajattelussa keskeistä on suunnittelu, onnettomuuksiin varautuminen ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisy. Leirintäalueen tulee olla käyttäjilleen turvallinen ja tämän hyväksi on tehtävä jatkuvasti työtä, kuten jokapäiväistä suunnittelua, asioiden kuntoon laittamista, huoltoa ja valvontaa.

Opas auttaa leirintäalueen pitäjää ajanmukaisten turvallisuustarpeiden toteuttamisessa ja päivittämisessä. Tarpeellista tietoa saavat myös uusien leirintäalueiden suunnittelijat ja yleisötilaisuuksien järjestäjät.

Opas soveltuu myös käsikirjaksi pelastusviranomaisille ja rakennusvalvonnalle, joka helpottaa leirintäalueiden, lomakylien, muiden matkailukohteiden ja €“tapahtumien turvallisuuteen liittyvän viranomaisohjeistuksen ja valvonnan toteutusta ja yhtenäistämistä.

Opas on laadittu SF-Caravan ry:n ja SPEKin yhteistyönä.

50 sivua, 2013
SPEK opastaa 29
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.