Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

Hautakivimerkki

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 31 kpl

Hinta: 73,80
Määrä: kpl

Pelastusalalla toimineen henkilön elämäntyön ja harrastuksen kunnioittamiseksi on otettu käyttöön hautakivimerkki vuonna 2020. Hautakivimerkki on Yleisen Palokuntaliiton tunnuksen pohjalta valmistettu valettu pronssitunnus hautamuistomerkkeihin.

Merkki on halkaisijaltaan 60 mm ja vahvuudeltaan n. 5 mm pronssinen merkki, jonka kuviot ovat pohjasta n. 0,5 mm koholla. Merkin pohjaosa on tummaksi patinoitu ja koholla olevat kuviot kirkkaaksi hiottu. Se kiinnitetään hautakiveen piilokiinnityksenä tunnuksen takaa kierretapeilla, jotka toimitetaan tunnuksen mukana.

Merkin mukana toimitetaan tervaleppäinen puinen alusta, johon Yleisen Palokuntaliiton tunnus on laserkaiverrettu. Puiseen alustaan voi itse hankkia laatan ja kaiverruttaa tiedot. 

Ilmoita tilatessa merkin saajan suku-, ja etunimi, kuolinvuosi ja anojan nimi. Merkin saajat julkaistaan SPEKin internet-sivuilla. Mikäli ette halua nimeä julkaistavan, kirjoittakaa lisätietoihin "ei julkinen"

Merkki voidaan kiinnittää hautakiveen tai uurnalehtoon.

Palokunnan jäsenen kuolinilmoitukseen voi liittää mustavalkoisen palokuntatunnuksen. Tunnuksen voi ladata SPEKin sivuilta.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.