Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

EU pelastus- ja turvallisuusalan toimijana

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 5,00
Määrä: kpl
Yhä useampi Suomeen vaikuttava asia on luonteeltaan kansainvälinen, ja EU:n rooli myös pelastus- ja turvallisuusalalla on merkittävä. Julkaisun tarkoituksena on tarjota tiiviissä paketissa perustietoa Euroopan unionista pelastusalan toimijana. Julkaisu on tarkoitettu erityisesti sellaisille tahoille, jotka toimivat yksilöiden, yhteisöjen ja yhteiskunnan turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Julkaisussa esitellään EU:n päätöksentekojärjestelmä, eri toimielimet ja niiden suhteet toisiinsa ja ne eri politiikan alat, jotka ovat merkittävimpiä pelastus- ja turvallisuusalalle. Lisäksi julkaisussa on listattu EU:n rahoitusinstrumentteja, jotka ovat pelastusalalla toimivien käytössä. Monipuolisuutensa vuoksi ne ovat kuitenkin soveliaita myös muille aloille. Julkaisu on laadittu siten, että lukija voi halutessaan lukea julkaisusta vain ne osat, jotka hän kokee kiinnostavaksi, tai perehtyä julkaisuun kokonaisuutena.

SPEK tutkii 11, Taina Hanhikoski, 2015, 103 sivua

SPEK Tutkii -sarja on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry:n julkaisusarja, jossa julkaistaan turvallisuuteen liittyviä tutkimuksia ja selvityksiä.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.