Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

Esiselvitys harvaan asutun maaseudun turvallisuushankkeista pdf

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 0,00
Määrä: kpl
Ikääntyvä väestö, palveluiden heikkeneminen ja myrskyistä aiheutuneet sähkökatkot harvaan asutuilla alueilla ovat nousseet otsikoihin viime aikoina. Tämä on herättänyt kiinnostuksen omatoimiseen varautumiseen. Samalla onnettomuuksien ehkäisy ja häiriötilanteista aiheutuneiden vaikutusten lieventäminen ovat nousseet turvallisuushankkeiden keskiöön. Harvaan asuttujen alueiden ongelmiin on pyritty vastaamaan viranomais- ja järjestöyhteistyötä tiivistämällä. Tuloksena on syntynyt omatoimista varautumista korostavia toimintamalleja käytännön hankkeita, joissa asukkaiden omatoimisuutta on korostettu.

Esiselvitys kokoaa yhteen harvaan asutulla maaseudulla toteutettujen turvallisuushankkeiden mallit ja parhaat käytännöt. Lisäksi esiselvitys rakentaa kokonaiskuvaa turvallisuushankkeiden yhteydestä valtionhallinnon sisäisen turvallisuuden ohjelmiin ja turvallisuuspoliittisiin linjauksiin.

Esiselvitys on tarkoitettu kaikille maaseudun turvallisuustyöstä kiinnostuneille ja avuksi turvallisuushankkeiden parissa työskenteleville.

SPEK tutkii 9, Heikki Laurikainen, 2014, 28 sivua

SPEK Tutkii -sarja on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry:n julkaisusarja, jossa julkaistaan turvallisuuteen liittyviä tutkimuksia ja selvityksiä.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.