Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

Phoenix ensisammutin

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 64,90
Määrä: kpl
Oiva Toikan suunnittelema Phoenix muuntaa ensisammuttimen sisustukselliseksi designesineeksi. Kaunis tuote, joka pidetään esillä keittiössä, on myös nopeasti saatavilla hätätilanteessa, jossa jokainen sekunti voi olla ratkaiseva.

Perinteinen käsisammutin päätyy usein kaappiin tai varastoon, jolloin se ei ole helposti löydettävissä palon syttyessä. Pienestä 700 g:n koostaan huolimatta Phoenix sammuttaa jopa 25 litraa palavaa rasvaa.

Phoenix-sammutin on erittäin helppokäyttöinen: se toimii kuten mikä tahansa spray-pullo. Irrota linnun pää sekä sprayn sinettikorkki ja suihkuta. Sprayssa käytetään uutta mekaanista painetekniikka (ei ponneaineita, huoltovapaa) ja sammutinliuos on tarkoitettu erityisesti öljypalojen sammuttamiseen. Sammutinliuos soveltuu myös muiden alkavien palojen sammutukseen: sillä voidaan sammuttaa jopa 1000 V:n sähkölaite.

Sammutinliuos on biohajoavaa (voidaan huuhtoa talousveden mukana) ja sen peseminen pois käytön jälkeen onnistuu vedellä ja normaaleilla keittiönpuhdistusaineilla. Tyhjä sammutin voidaan hävittää normaalin kotitalousjätteen mukana.

Phoenix on ponneaineeton ja huoltovapaa. Uusi mekaaninen painetekniikka tekee tuotteesta turvallisen eikä räjähdysvaaraa ole, vaikka tuote odottaisi käyttöään pitkäänkin. Huomaathan, että Phoenix ei ole täytettävissä uudelleen ja suosittelemme uuden tuotteen hankkimista, mikäli tuotetta on käytetty palon sammuttamiseen, vaikka sammutinliuosta olisi vielä jäljelläkin.

Phoenix-ensisammuttimen tekniset tiedot:
- Sammutusteho 25F: elintarvikerasvapalot (paloluokka F) 
- Sammutusteho 2A: huokoiset materiaalit kuten puu ja tekstiili (paloluokka A)
- Soveltuu sähköpalon sammuttamiseen (max 1000 V), maksimisammutusetäisyys 1 metri
- Paino: 700 g
- Sisältö: 300 ml sammutinliuosta
- Paine 20 °C:n lämpötilassa: n. 2 baaria
- Suihkutusetäisyys: n. 4 metriä
- Yhtäjaksoisen suihkutuksen kesto: n. 35 sekuntia
- Paineistus: mekaaninen elastomeerinen paineastia, ei ponnekaasua
- Huolto: huoltovapaa
- Käyttölämpötila: - 20 °C - 70 °C. Pidettävä pois suorasta auringonpaisteesta ja etäällä muista korkeista lämmönlähteistä sekä voimakkaasta pakkasesta.
- Sammutinaine: nestemäinen biohajoava orgaanisiin suoloihin perustuva liuos. Sisältää 1,2,3-Benzotriazole > 0,1 < 0,25 % w/w

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.