Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö

Kriisituki

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 9 kpl

Hinta: 56,60
Määrä: kpl

Ensiapua onnettomuuksien, katastrofien ja järkyttävien tapahtumien käsittelyyn

Sara Hedrenius – Sara Johansson

 

Miten auttaa järkyttäviä tapahtumia kokeneita lapsia ja aikuisia?
Miten tukea heitä tavalla, joka vahvistaa heidän psyykkistä kestävyyttään ja edesauttaa toipumista?

Kriisituki kertoo, kuinka ihminen reagoi vaikeita asioita kohdatessaan, olipa kyseessä läheisen kuolema, väkivallan uhriksi joutuminen, vaikean diagnoosin saaminen, vammautuminen, avioero, luonnonkatastrofi tai suuronnettomuus. Se kuvaa, millaiset reaktiot ovat luonnollisia, millainen tuki on tarpeen missäkin vaiheessa ja milloin tapahtuman kokenut tarvitsee hoitoa. Erityistä huomiota kirjassa kiinnitetään lasten ja nuorten kanssa toimimiseen sekä siihen, miten vahvistaa ihmisen luontaista kestävyyttä, resilienssiä.

Kriisituki on kirja kaikille sairaanhoitajille, lääkäreille, psykologeille, psykoterapeuteille, sosiaalityöntekijöille, opettajille, poliiseille, henkilöstövastaaville, kriisityöntekijöille ja muille, jotka kohtaavat työssään tukea tarvitsevia ihmisiä.

Sara Hedrenius ja Sara Johansson ovat traumoihin erikoistuneita psykologian ammattilaisia. He toimivat Ruotsin Punaisessa Ristissä ja ovat työskennelleet muun muassa Thaimaan tsunamikatastrofin ja Norjan Utøyan terroriteon uhrien kanssa.

Tietosanoma, 312 sivua 2016

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.